Rusya'nın Kardashianı'ndan Şaşırtan İtiraf

Fiziki görünümünde son birkaç yıl içinde tepeden tırnağa değişim meydana gelen ve Rus Kim Kardashian olarak tanınan Yekaterina Galiçenko, göğüslerini ve kalçalarını büyütmek için bir tek estetik operasyon dahi geçirmediğini ifade etti.

Rusya'nın Kardashianı'ndan Şaşırtan İtiraf
Rusya'nın Kardashianı'ndan Şaşırtan İtiraf admin

Fiziki görünümünde son birkaç yıl içinde tepeden tırnağa değişim meydana gelen ve Rus Kim Kardashian olarak tanınan Yekaterina Galiçenko, göğüslerini ve kalçalarını büyütmek için bir tek estetik operasyon dahi geçirmediğini söyledi. 20 yaşındaki Galiçenko, uzmanların tüm vücudunda estetik olduğunu söylemesine rağmen hakkındaki tüm iddiaları reddetti.

"DAVA AÇARIM"

Yüzünde, göğüslerinde ve kalçalarında herhangi bir işlem yapılmadığını öne süren 'Rus Kardashian', bıçak altına yattığı konusunda ısrarcı davranan medya kuruluşlarını dava edeceğini söyledi.Bugünkü fiziğini düzenli spor yapmaya borçlu belirten Galiçenko, "Dudaklarım kozmetoloji sayesinde böyle. Düzenli spor ve iyi beslenme, vücut şeklimi geliştirdi. Göğüslerime gelince, güzel bir kalıtıma sahibim" dedi.

"FOTOĞRAFLARIMDA KÜÇÜK DÜZELTMELER YAPIYORUM"

Instagram'daki tüm popüler kızlar gibi fotoğrafları üzerinde küçük düzeltmeler yaptığını itiraf eden Galiçenko, ancak hiçbir şeyi abartmadığını kaydetti.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’