Wilma Elles şarkıcı oldu ve sahnelere hazırlanıyor!

Ünlü oyuncu Wilma Elles, 'Rüya' isimli şarkısı ile müzik piyasasına sürpriz bir giriş yaptı ve şarkısını ilk önce yakın dostu ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a dinletti.

Wilma Elles şarkıcı oldu ve sahnelere hazırlanıyor!
Wilma Elles şarkıcı oldu ve sahnelere hazırlanıyor! admin

Setlerden sahnelere geçiş furyasına ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'dan sonra Wilma Elles de katıldı. 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' isimli unutulmaz dizide Caroline karakteri ile hafızalara kazınan, Alman asıllı ünlü oyuncu Wilma Elles şarkıcı oldu. 

Single çalışması yaptığını ve klip çektiğini yakın dostu ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a açıklayan Elles, şarkısını ise ilk önce Akay'a dinletti. Akay'dan tam not alan ünlü oyuncu, şarkıcılığın çocukluk rüyası olduğunu ve rüyasının gerçekleştiğini ifade etti. 

Daha önceki yıllarda da bir şarkı hazırladığını ancak utanıp çıkaramadığını söyleyen Elles, "Ben çocukken sürekli şarkı söylüyordum. Annem beni aslında şarkıcı yapmak istiyordu ve Almanya'da gitar derslerine başlamıştım ve İspanyol gitar çalıyordum. Gitar hocam benim müzik üniversitesine gitmemi istiyordu. Ancak gitar hocam çok hırslıydı ve beni çok büyük bir strese sokmuştu. Her gün 4 saat çalışman gerekiyor diyor ve çok büyük bir baskı yapıyordu. O yüzden gitar derslerini bırakıp tiyatro oyunculuğuna yöneldim." dedi.

ONUR AKAY'DAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ DERSLERİ ALMAYA BAŞLIYOR!

"Herkesin rüyası gerçekleşsin." diyen Wilma Elles, Almanya'da şarkıcılık ve radyoculuk yapan Rahman Yeşildağ ile 'Rüya' isimli bir şarkıyı düet yaptı. Aynı zamanda şarkısına klip çeken Elles, "Şarkının söz yazarı ve bestecisi Burak Tanyolaç ve aranjörüm ise, Rafet El Roman'ın birçok kez aranjörlüğünü yapan Steffen Müller." açıklamasını yaptı. 3 şarkı daha hazırladığını açıklayan Wilma Elles, Onur Akay'la Türk sanat müziği derslerine başlayıp sahnelere çıkmak istediğini de söyledi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’