Nazlı Hamarat'ın çocuğuna DNA testi isteği!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, "Şu kadarını söylüyorum, bu fotoğraf ve yazışmaları kim görse DNA testi ister." dedi.

Nazlı Hamarat'ın çocuğuna DNA testi isteği!
Nazlı Hamarat'ın çocuğuna DNA testi isteği! admin

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen ve ardından eşi Emir Şaşmaz'ın öldürülmesi ile gündeme oturan Nazlı Hamarat, dünyaya getirdiği bebeği İlter Noyan'ı kucağına almış ve babasının ise Aydın Gaffar olduğu söylemişti. Ancak Gaffar'ın, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a yaptığı açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düştü.

"KİM GÖRSE DNA TESTİ İSTER"

Konu ile ilgili Aydın Gaffar'la Ortaköy'de bir araya gelen Onur Akay, "Aydın Gaffar çocuğun kendisinden olduğuna inanmıyor. Gaffar, Nazlı Hamarat'ın oğlu İlter Noyan'ın, Hamarat'ın şoföründen olduğuna inanıyor ve DNA testi istiyor ancak Nazlı Hamarat bu testten kaçıyor. Aydın Gaffar, çocuğun geleceği için DNA testi istediğini basından saklamış ve o fotoğrafları ve yazışmaları bugüne kadar dava dosyasına koymamış. Ancak Nazlı Hamarat bu testten kaçmaya devam edince, DNA testi istediğini bana açıkladı, tüm fotoğraf ve yazışmaları ise dava dosyasına koyarak bana da gösterdi. Dava dosyasına girdiği için o fotoğraf ve yazışmaları yayınlamıyorum ama şu kadarını söylüyorum, bu fotoğraf ve yazışmaları kim görse DNA testi ister." ifadelerini kullandı.

AYNI EVDE YAŞIYORLAR!

Nazlı Hamarat davayı kazandığını iddia etmişti ancak Aydın Gaffar ise Onur Akay'a şu açıklamaları yaptı. Gaffar, "DNA davasını nikâhsız doğan çocuklarda baba tarafı açamıyor. Biz kabul davası açtık ve Mayıs'ta görüldü. Bu süreçte anne DNA yaptırır umuduyla bekledik ama karşı taraf bugüne kadar DNA'dan kaçtığından dolayı bizde açtığımız kabul davasını, DNA yapılmazsa mahkemeye sunduğumuz bu deliler neticesinde reddettik." dedi. Hamarat'ın dünyaya getirdiği çocuğun şoföründen olduğundan şüphelenen Gaffar, "Biz tanıştığımızdan beri yanında... Daha önce öğrencilik yıllarında yanında imiş, Emir Şaşmaz uzaklaştırmış ama Emir Şaşmaz'ın vefatından sonra tekrar yanında işe başlamış. "Benim manevi abim, 10 yıldır yanımda, kardeş olmak için kan bağına gerek yok."diyerek ve aynı evde yaşıyorlardı, hala aynı evdeler." ifadelerini kullandı.

Gaffar şöyle devam etti:

"KARNINDAKİ BEBEĞE HAKARET ETTİ"

"Ben hamile olduğunu öğrendiğimde havalara uçtum. Ellimde bir yüzükle gittim ama o kararlıydı 12,5 haftalık çocuğu aldırmaya. Sabah erkenden doktoruna ulaşıp bana 3-4 gün zaman kazandırmasını istedim ve sonrasında onu ikna ettik, evlenelim aile olalım dedim. Yani o çocuğu çoktan aldırmıştı. Ben muhafazakâr bir ailede yetiştim ve kaldı ki Türk örf ve adetlerine uygun olmayan fotoğrafla hamileliğini ilan etti. . Onur bey o çocuğu hiç bir zaman dünyaya getirmek istemedi. İlk günden terk ettiğim güne kadar karnındaki bebeğe bile hakaret etti. Çocuğu düşürmek için ellinden geleni yaptı ama Allah işte. Mahkemede alnım ak demişti. Bu DNA'yı yapsın ki aklımdaki soru işareti gitsin, bende oğlumsa oğluma babalık görevlerimi yerine getireyim. Bunu yapmadığı sürece hep bir şüphe ile yaşamaya mahkûm bırakacak beni. Unutmasın ki zaman çabuk geçiyor. Gün gelecek İlter Noyan benim babam kim diye soracak. Bir bebeğin anneye olduğu kadar babaya da ihtiyacı var. Bıraksın düşmanlık yapmayı, kin ve nefreti. Ben DNA istiyorum hepsi bu kadar."

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’