Ünlü oyuncu hakkında korkunç iddia

Haberin Ayrıntıları İçin Tıklayınız...

Ünlü oyuncu hakkında korkunç iddia
Ünlü oyuncu hakkında korkunç iddia admin

Ödüllü aktör hakkında ortaya atılan yeni iddialar yenilir yutulur cinsten değil. Hollywood'daki taciz iddiaları dur durak bilmiyor. İki kadın, 41 yaşındaki ünlü oyuncu James Franco hakkında suç duyurusunda bulundu.

İddiaya göre, Sarah Tither-Kaplan ve Toni Gaal adlı iki kadın, James Franco'nun Los Angeles'ta açtığı oyunculuk okulunda eğitim alıyordu.

İki genç kadının iddiasına göre, olay Franco'nun sahibi olduğu Studio 4 adlı okulda gerçekleşti. İki kadın da okula kayıt olabilmek adına 750 dolar ödeme yaptı. İddialara göre Franco, iki kadını çıplak sahnelerde rol almaları için zorladı.

Kadınların üstsüz bir biçimde kamera önüne geçmesinin istendiği eğitimlerde, iddiaya göre cinsel içerikli sahneler de çekildi.

Sarah Tither-Kaplan ve Toni Gaal, toplu ilişki sahnelerinde rol almalarının talep edildiğini iddia ediyor.

Sarsıcı iddialar bununla da sınırlı kalmıyor. Kaplan ve Gaal, James Franco'nun daha sonra bu sahneleri izleyip yorum ve değerlendirme yapabilmesi için bu anların kameraya alındığını ileri sürdü.

Kurs katılımcılarından bu görüntülerin okula ait olduğuna dair imza atması da talep ediliyor.

Sarah Tither-Kaplan ve Toni Gaal, eğitim kapsamında bu tür çıplaklık ve cinsellik içeren sahnelerde rol aldıktan sonra Franco'nun filmlerinde kendilerine yer bulabildiklerini iddia ediyor.

Ödüllü oyuncu James Franco'nun adı, 2018 yılında da benzer suçlamalarla gündeme gelmişti.

Los Angeles Times gazetesi’ne konuşan beş kadın, Altın Küre ödüllü ve Oscar adayı James Franco'nun kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etmişti.

23 yaşındaki aktris Violet Paley, 2013 yılında Franco ile kendi rızası ile bir ilişki yaşadığını belirtmesine rağmen, aktörün arabasında otururken kendisini ilişkiye zorladığını ileri sürmüştü.

Franco ise katıldığı televizyon programında, kendisi hakkındaki suçlamaları kesin bir dille reddetmiş, avukatları aracılığıyla işlem başlattığını açıklamıştı.

Franco ise katıldığı televizyon programında, kendisi hakkındaki suçlamaları kesin bir dille reddetmiş, avukatları aracılığıyla işlem başlattığını açıklamıştı. Franco'nun okulu 2013 yılında eğitim vermeye başlayıp 2017'te kapanmıştı.

Kaynak: Milliyet

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’