Altın Portakal Film Festivali'nde kırmızı halıda ünlüler geçidi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 56'ıncısı düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinde, ünlüler kırmızı halıda şıklık yarıştırdı. Kırmızı halıya oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam'ın şıklığı ve dekoltesi damga vurdu.

Altın Portakal Film Festivali'nde kırmızı halıda ünlüler geçidi!
Altın Portakal Film Festivali'nde kırmızı halıda ünlüler geçidi! tuğba civik

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 56'ncısını düzenlediği Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni, 10 bin kişilik spor salonunda yapıldı. Törene gelen sanatçılar, kırmızı halıda objektiflere poz verdi. Birbirinden şık kıyafetli sanatçılar, kırmızı halıda festivale yönelik düşüncelerini dile getirdi. Sanatçıların ortak değindiği konu ise 'Öze Dönüş' teması oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde 56'ıncı kez düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında 10 bin kişilik spor salonunda kırmızı halı ve ödül töreni gecesi gerçekleştirildi. Kırmızı halıda her sene olduğu gibi bu yıl da şıklık yarışı yaşandı. Görkemli geceye festivalde yer alan filmlerin dünyaca ünlü yönetmenleri, oyuncular, Türk sinema ve televizyon dünyasının birbirinden ünlü yıldızları ile Antalyalı sinemaseverler katıldı.

ŞEVVAL SAM GECEYA DAMGA VURDU

Şarkıcı Şevval Sam, törende ödül vereceği için çok mutlu olduğunu ifade etti. Sam, "Türkiye'ye ve Antalya'ya çok yakışan bir festival" dedi. Ayrıca Şevval Sam'ın şıklığı ve dekoltesi geceye damga vurdu.

Altın Portakal Film Festivali'nde kırmızı halıda ünlüler geçidi!

ÜNLÜLER KIRMIZI HALIDA ŞIKLIK YARIŞINA GİRDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sanatçılar Türkan Şoray, Selma Güneri, Ahmet Mekin, Oktay Kaynarca, Salih Güney, Yusuf Sezgin, Burcu Güneş, Füsun Demiral, Cemal Hünal ve çok sayıda ünlünün olduğu kırmızı halıda, yıldızlar geçidi yapıldı. Öte yandan Kırmızı halıda her sene olduğu gibi bu yılda adeta şıklık yarışı yaşandı.

Kırmızı halıda basın mensuplarına kısa bir değerlendirme yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ödül alan bütün sanatçıları tebrik ederek, "Bundan sonra artık Altın Portakallı yıllarda görüşmek dileğiyle" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’