Alexandra Vino ABD'li yapımcıya kucak dansı yaptı!

Ünlü oyuncu Alexandra Vino, Hollywood yıldızlarına tecavüz ettiği gerekçesiyle suçlanan ABD'li yapımcı Harwey Weinstein ile samimi bir şekilde görüntülendi.

Alexandra Vino ABD'li yapımcıya kucak dansı yaptı!
Alexandra Vino ABD'li yapımcıya kucak dansı yaptı! admin

Cara Delevingne, Emily Nestor, Laura Madden ve Angelina Jolie gibi birçok kadın yıldıza taciz ve tecavüz ettiği iddiasıyla gündeme gelen dünyaca ünlü yapımcı Harvey Weinstein, dün gece Manhattan'da bulunan 'Socialista' isimli bir gece kulübünde görüntülendi.

Güzel oyuncu Alexandra Vino, Weinstein'in kötü ününe rağmen ünlü yapımcının yanından bir an olsun ayrılmadı.

Weinstein'in etrafında dolanan Vino, iddialara göre birkaç kere Weinstein'e kucak dansı bile yaptı.

New York Post gazetesi, Hollywood'da bir türlü gereken ivmeyi yakalayamamış olan genç oyuncu Alexandra Vino'nun, 67 yaşındaki yapımcıya kucak dansı yaptığı iddialarını araştırdı.

Gazete, hem Weinstein hem de Vino ile iletişime geçerek iddiaların doğruluğunu sordu. İki isim de, haklarında çıkan haberleri reddetti.

Vino, sadece 3 aydır tanıştıklarını ve arkadaş olduklarını söyledi. Weinstein ise genç oyuncunun kucağına oturduğunu kesin bir dille yalanladı.

Harvey Weinstein, kardeşi Bob Weinstein ile birlikte, dünyanın en büyük yapım şirketlerinden biri olan Miramax'ın kurucularından. Ünlü yapımcı, dünyanın en ünlü aktrislerine taciz ve tecavüz suçlamasından yargılanıyor.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’