Davutoğlu bu görüntüye ne diyecek?

Kemal Kılıçdaroğlu Davutoğlu’na şu sözlerle destek verdi: Ahmet Davutoğlu’nun çağrısı, güzel ve yerinde bir çağrıdır.

Davutoğlu bu görüntüye ne diyecek?
Davutoğlu bu görüntüye ne diyecek? tuğba civik

Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlık döneminde yaptığı “siyasi ahlak” çıkışını hatırlatan CHP Lideri, hayatında duyduğu en güzel cümlenin bu olduğunu söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrasya Sanayi ve İş Adamları Derneği’nde kameralar karşısına geçti.

Burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu’nu dinleyenler arasında, yeni parti kurma hazırlığında olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da vardı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile birlikte en ön sırada oturan Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını zaman zaman alkışladı

.DAVUTOĞLU HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİ, KILIÇDAROĞLU ALKIŞ TUTTU Kemal Kılıçdaroğlu’ndan önce kameralar karşısına geçen Ahmet Davutoğlu’nun konuşması ise CHP’nin kanalı olarak bilinen Halk TV’den, canlı olarak izleyicilere aktarıldı. Davutoğlu’nun hükümete yönelik yaptığı eleştiriler de Kemal Kılıçdaroğlu tarafından alkışlandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’de komisyon kurularak yaşayan cumhurbaşkanları ve başbakanlar ile birinci ve ikinci dereceden akrabalarının mal varlıklarındaki değişimin araştırılması önerisini sunan Ahmet Davutoğlu’na destek verdi.
Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk’e konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti’den istifa ederek yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren Ahmet Davutoğlu’nun çağrısına verdiği destek gündemin üst sıralarına yerleşti.

“CHP olarak bizim desteğimiz olur”

Kemal Kılıçdaroğlu Davutoğlu’na şu sözlerle destek verdi: Ahmet Davutoğlu’nun çağrısı, güzel ve yerinde bir çağrıdır. Eğer Sayın Erdoğan buna ‘Evet’ derse, parlamento da bu amaçla hedefini gerçekleştirirse, Türkiye, ABD Temsilciler Meclisi’ne ‘Siz değil, biz araştırıyoruz’ diye meydan okumuş olur. Mal varlıklarının araştırılması amacıyla bir komisyon kurulmak istenmesi halinde buna CHP olarak bizim desteğimiz olur.

Temiz siyaset, siyasetin kirlilikten arınması açısından buna ihtiyaç var.
Ahmet Davutoğlu ne demişti?

Ahmet Davutoğlu, TBMM’de komisyon kurularak yaşayan bütün Cumhurbaşkanları, Başbakanlar, kamu bankalarının bağlı olduğu bakanlar ve özelleştirme yüksek kurulunda görev yapmış yetkililerin ve onların birinci ve ikinci derece hısımlarının ve akrabalarının mal varlıklarını ve bu varlıklardaki değişimi, bu kişilerin siyasete girdikleri/devlet görevi üstlendikleri günden bu güne kadar araştırmak ve soruşturmak üzere TBMM’de gerekli komisyonlar oluşturulmalı önerisi yapmıştı.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’