Adıyaman'da Miras Kavgasında Kan Aktı

Adıyaman’da birbiri ile akrabalık bağı olan 2 aile arasında yaşanan miras kavgası sebebiyle çıkan kavgada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Adıyaman'da Miras Kavgasında Kan Aktı
Adıyaman'da Miras Kavgasında Kan Aktı admin

Olay Adıyaman Merkez’e bağlı Örenli Mahallesinde öğle sularında meydana geliyor. Birbiriyle çok uzun süredir miras anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan Çatlı ve Karlı ailesi üyeleri, bugün açılan dava sebebiylegerçekleştirilen keşif çalışması sonrası nedeni henüz belirlenmeyen bir sebeple tartışmaya başlıyorlar.Taraflar arasında yaşanan sözlü atışma çok kısa süre yerini, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya bırakıyor.

Çevredekilerin kavga ile ilgili olarak İhbarı sonucunda olay yerine gelen polisler tarafından kavga bitiriliyor. Yaşanan bu taşlı sopalı kavgada her 2 aileden olan yaralılar Ayfer Karlı, Veysel Karlı, Sultan Çatlı, Ramazan Şerif Çatlı ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıyor.

Yaralıların Sağlık Durumu İyi

Acil serviste tedavi altına alınan yaralıların herhangi bir hayati tehlikeleri olmadıkları ve çok kısa süre sonra taburcu edilecekleri bilgisine ulaşıldı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ettiği bildirildi. Bu doğrultuda kavgaya karıştığı belirlenen her 2 aileden de çok sayıda ferdin ifadelerinin alınması amacıyla karakola götürüldükleri açıkladı.

Polis ekipleri tekrar bir kavga yaşanmaması amacıyla her 2 ailenin de evleri civarında devriye atıyorlar. Yaşanan miras kavgası ile ilgili olarak keşif kararının bir sonra ki mahkemede açıklanacağı bilgisi paylaşıldı.

SanalAjans

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’