Fiyat Performans Canavarı Huawei Y6s Geliyor

Cep telefonu fiyatlarının oldukça yükseldiği ve tüketicilerin bütçeleri zorladığı şu günlerde yeni tanıtılan Huawei Y6s modeli fiyat performans anlamında farkını ortaya koyuyor.

Fiyat Performans Canavarı Huawei Y6s Geliyor
Fiyat Performans Canavarı Huawei Y6s Geliyor admin

Ülkemizde döviz fiyatlarının oldukça yükselmesi, uygulanan yüksek vergiler ve gelişen teknoloji ile birlikte son derece donanımlı cep telefonlarının modelleri ile birlikte cep telefonu fiyatlarının çok yüksek seviyelere ulaştığı görülüyor. Bu fiyatlar birçok kişinin bütçesini aşan fiyatlar oluyor. 

Daha uygun maliyetli cep telefonları ise tasarım ve performans anlamında son derece yetersiz kalıyor. Ayrıca 2020 yılı ile birlikte ülkemizde cep telefonu taksit sayısının 6’dan 3’e indirilmesi ile tüketicilerin iyice köşeye sıkıştığı görülüyor. Fakat Huawei tarafından tanıtımı yapılan Huawei Y6s modeli tasarımı, teknolojisi ve uygun fiyatı ile tüketicilerin ilk tercihlerinden biri olacağa benziyor.

Huawei Y6s Modelinin Özellikleri

Huawei Y6s modeli 6,09 ekran boyutu, 3 GB Ram, 64 GB depolama alanı, 13 MP arka ve 8 MP ön kamera özellikleri ile dikkat çekiyor. 3020 mAh batarya kapasitesi olacak bu yeni model aynı zamanda 5W hızlı şarj desteği de sunuyor.

Android 9 Pie işletim sistemi olan bu model 137 Dolar fiyatı ile de fiyat performans anlamında 2020 yılının yıldızı olmaya hazırlanıyor. Ülkemiz bu yeni modelin ne zaman satışa sunulacağı netleşmese de kulislerde 2020 yılının Mart ayında bu modeli ülkemizde göreceğimiz ifade ediliyor. Ülkemizde vergiler ile birlikte Huawei Y6s satış fiyatının 1200 TL olacağı tahmin ediliyor.

SanalAjans

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’