Kadir Doğulu’dan Eşi Neslihan Atagül'e Anlamlı Jest

2016 yılından itibaren son derece düzeyli ve mutlu bir evlilikleri olan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti Türkiye’nin örnek ünlü çiftleri arasında gösteriliyor.

Kadir Doğulu’dan Eşi Neslihan Atagül'e Anlamlı Jest
Kadir Doğulu’dan Eşi Neslihan Atagül'e Anlamlı Jest admin

Ülkemizde özellikle magazin camiasında evlilikler kısa süreli ve çalkantılı bir şekilde olurken 2016 yılında beraber oynadıkları dizi setinde birbirlerine aşık olarak evlenen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti örnek evlilikleri ile adeta parmak ısırtıyor. 

4 sene boyunca isimleri hiçbir dedikodu ya da sansasyona karışmayan ünlü çift bu anlamda ülkemizin en örnek çiftleri arasında yer alıyor. Neslihan Atagül son günlerde adından ‘’ Sefirin Kızı’’ dizisiyle tekrar söz ettiriyor. Dizide ki performansı ve dizinin başarısı ile tekrar gündeme oturan başarılı oyuncuya eşi tarafından çok anlamlı bir jest yapıldı.

Hayranları Hemen Fark Etti

Kadir Doğulu'nun İnstagram hesabından Neslihan Atagül ile birlikte çekindiği fotoğrafta bir detay oyuncunun hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Eşine duyduğu aşk ve sevgiyi her fırsatta ortaya koyan Kadir Doğulunu bu jesti bir kez daha büyük taktir topladı. Kadir doğulu hesabından bu fotoğrafı paylaşır paylaşmaz bir detay birçok takipçi tarafından hemen fark edildi.

Kadir Doğulu tarafından paylaşılan fotoğrafta başarılı oyuncu "Neslihan Atagül" ismini tam kalbine etiketlediği görülüyor. Bu paylaşıma 200 kıza süre içerisinde yüz binlerce beğeni ve yorum aldığı görüldü. Bu anlamlı jest ikili arasındaki aşkı bir kez daha gözler önüne serdi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’