Şovmen Okan Bayülgen’den Can Yaman’a Libido Desteği

25 yıldır şov dünyasının içinde olan Okan Bayülgen bir gazete için yaptığı söyleşide gündemdeki birçok konu hakkında son derece samimi ve ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Şovmen Okan Bayülgen’den Can Yaman’a Libido Desteği
Şovmen Okan Bayülgen’den Can Yaman’a Libido Desteği admin

Okan Bayülgen bir dönem yaptığı gece şov programları ile adından sıklıkla söz ettirmiş daha sonra ise uzun bir süre ekranlardan uzak kalmıştı. Son dönemde tekrar ekranlara dönen Okan Bayülgen’de değişmeyen tek nokta ise hala son derece açık sözlü ve sivri dili olması görülüyor.

Yeni oyunu ‘’Amadeus ‘’ için deneyimli gazeteci ile bir arayan gelen Okan Bayülgen’in röportajından en akılda kalan nokta ise 2019 yılında yaptığı ‘’Libido’’ açıklaması ile büyük tepki toplayan Can Yaman’a destek vermesi oldu. Can Yaman’ın sözlerine destek verdiğini ifade eden Okan bu gerçeği Can Yaman’dan başka kimsenin dile getiremediğini ifade ettiği görüldü.

Okan Bayülgen Yeni İmajı Hakkında Konuştu

Okan Bayülgen saçını neden beyaza boyattığı ile ilgili sorulan soruya ise hayli ilginç bir yanıt verdi. Saçlarını boyatmadığını aksine kendi orijinal renginin beyaz olduğunu söyleyen Bayülgen yılladır saçını boyattığını ama yeni oyununda peruğunu rahatça çıkarabilmek için bir süre daha saçlarını herkesin bildiği rengine boyatmayacağını ifade etti. Hayatı boyunca birçok defa aldattığını ve aldatıldığını itiraz eden Bayülgen erkândan uzak olduğu dönemlerde eşi ve çocuğu sayesinde psikolojik anlamda yıkılmadan ayakta kalabildiğini belirti.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’