Elanur Pat Kimdir? Elanur Pat nereli ve kaç yaşındadır?

Twitch yayınları ile tanınmış olan Elanur Pat Exatlon Challenge 2019 Türkiye müsabakası kadrosuna katıldı. Yaptığı yayınların sonrasında çıkardığı klip ile kendinden konuşturmayı yeniden başardı.

Elanur Pat Kimdir? Elanur Pat nereli ve kaç yaşındadır?
Elanur Pat Kimdir? Elanur Pat nereli ve kaç yaşındadır? admin

Peki Elanur Pat kimdir, kaç yaşındadır? İşte biyografisi

  TV 8 kanalının patronu Acun Ilıcalı’nın Dominik'te hazırladığı yeni yarışma  programı

olan Exatlon Challenge 2019 Türkiye yarımşmacı kadrosunda ünlü sosyal medya fenomenleri bulunacak, sunuculuğunu Orkun Işıtmak’ın üstleneceği yarışmaya dâhil olan yarışmacılardan birisi de Elanur Pat’tır. Elanur Pat, yani takipçileri tarafından  tanınan adı ile RunalexX açmış bulunduğu Twitch yayınlarıyla sosyal medyada üne kavuşarak fenomen olmuştur.

Genç ve güzel yayıncı olan Elanur Pat kimdir? Elanur Pat ile ilgili merak ettiğiniz bütün sorularınız detayları ile beraber sizler için derledik. Exatlon Challenge Türkiye 2019'un yarışmacılarından Elanur Pat Kimdir?  Peki Elanur Pat Kaç Yaşında,  Elanur Pat Nerede Doğdu, Elanur Pat’ın Sevgilisi Var Mı? Elanur Pat Boyu ve Kilosu ile ilgili merak edilen bütün soruların cevaplarını bu makalemizde bulabilirsiniz.

Elanur Pat, RunalexX kullanıcı adıyla sosyal medyada tanınan ve üne kavuşarak fenomen olmuştur. 30 Aralık 2000 tarihinde doğmuş olan Elanur Pat şu an 19 yaşında ve aslen Ordulu dur.  Oğlak burcu olan Elanur Pat, ela gözlü ve Açık kahverengi saçları ve güzelliği ile dikkatleri üstüne çekmeyi başarmıştır.

Yalova Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı program mühendisliği birinci sınıf öğrencisidir. Twitch yayınlarıyla adından söz ettiren Elanur Pat, son olarak “Bela” isimli şarkısıyla müzik dünyasına girmişti. Twitch isimli oyun ve canlı yayın platformunda RunalexX isimli kanalında yayıncılık yapmaktadır.

Yayıncılık yapmaya başlamadan evvel WEB Developer ve Grafik Tasarım işleriyle uğraşan Elanur Pat, şu anda bütün odağını yayıncılığa çevirmiş durumda. Esasında yayıncılığı da tam olarak kariyer planındaki mesleği olarak saymayan Pat,bu işi şmdilik beğeni amacıyla yaptığını ve şayet ilerlerse işlerin değişebileceğini dile getirmiştir.

Güzelliği ile de dikkatleri üstüne çeken Elanur Pat, 19 Kasım 2018 tarihinde yayıncılık yapmaya başlamıştır. Elanur Pat, arkadaşlarıyla sıksık internette oyun oynayan birisi olduğunu ve arkadaşlarının desteği ve yönlendirmesi ile yayıncılık yapmaya başladığını belirtmiştir.

İnternet oyunlarına karşı olan ilgisi erkek kardeşi yardımıyla başlayan Elanur Pat, ilk olarak Counter Strike 1,6 ve GTA San Andreas oyunlarını oynadığını belirtmiştir. Oyunlara uzun bir ara vermesinin sonrasında sonra CS:GO oynamaya başlayarak konsol oyunlara olan dikkatini devam ettirmiştir. En sevdiği oyun tarzının FPS oyunlar bulunduğunu ve bilhassa CS:GO oynadığını ve bunun çok çok oyun oynamadığını belirtmiştir. 

Twitch’te izlemekten en çok keyif aldığı yayıncıların başında Elraenn gelmektedir, sonrasında Rauf Baba, Wtcnn bulunduğunu bildiren Elanur Pat, aynı zamanında Öykü Berkan, Ayda Kutay Asya Burcum, Mira İpek, Öznur Garip, Rızacan Durmuş, Furkan Yaman, Ruhi Çenet, Orkun Işıtmak, Talha Enes, Tuna İpek, Kim Bu Reyhan, İrem Yaren Ercan, Beste Köse ve daha çoğu sosyal medya fenomeniyle yakın diyalog içerisindedir hem de birçoğu ile arkadaştır. Halen Yalova Üniversitesinde Bilgisayar mühendisliği bölümünü okuyan Elanur Pat, eğitim sırasında yayınlara başlamıştır. Yayınları gençler doğrulusunda çokça izlenince kendisini izah eden tek klip çekmeye karar vermiştir.

Klibinde Tatlı mı Cringe mi Elanur –Bela mottosunu kullanmıştır. Nişantaşı Üniversitesi’nde klip çekimi gerçekleşmiştir. Ardından klibin yönetmenliğini ise Onur Oğuz yapmıştır. Oldukça kaliteli bir klip bulunduğu görülmektedir. Tek klibin sonrasında yoğun bir şekilde beğenilmesi üstüne müzik üreticilerin dikkatini çekmiş durumda. Şimdiden klibi 400 bin izlenme sayısına ulaştır.

Fenomen olmadan önce de sabahlara kadar oyun oynadığını bildiren Elanur Pat'ın Instagram hesabında ise 707 bin takipçisi tespit edilen Pat'ın gönderileri ortalama 250 bin beğeni alıyor. Elanur pat şu sıralar TV8 kanalının patronu Acun Ilıcalının yeni projesi olan Exatlon Challenge 2019 Türkiye yarışmasında yarışmacı kadrosunda yer almayı başarmıştır. Genç ve güzel yarışmacıcı Elanur Pat’a başarılar diliyoruz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’