Denizbank, 6 Ay ertelemeli faizsiz kredi kampanyasını başlattı! Diğer bankalara rest çeken Denizbank, başvuru rekoru kırıyor!

Mart ayından bu yana vatandaşlar hem maddi hem de manevi anlamda ciddi zorlu günlerden geçiyor. Bir yandan bu süreçlerde ekonomik zorlukların baş göstermesinin ardından Denizbank harekete geçti. 6 ay boyunca faizsiz kredi desteği sunacağını açıkladı.

Denizbank, 6 Ay ertelemeli faizsiz kredi kampanyasını başlattı! Diğer bankalara rest çeken Denizbank, başvuru rekoru kırıyor!
Denizbank, 6 Ay ertelemeli faizsiz kredi kampanyasını başlattı! Diğer bankalara rest çeken Denizbank, başvuru rekoru kırıyor! admin

Mart ayından bu yana vatandaşlar hem maddi hem de manevi anlamda ciddi zorlu günlerden geçiyor. Bir yandan bu süreçlerde ekonomik zorlukların baş göstermesinin ardından Denizbank harekete geçti.  6 ay boyunca faizsiz kredi desteği sunacağını açıkladı.

Denizbank genel müdürü Hakan Ateş yaptığı açıklama kapsamında kredinin 6 ay faizsiz olacağını dile getirirken geri kalan detayları açıkladı.

Genel müdür Ateş tarafından gelen açıklama sırasında 2021 yılında ekonominin hızlı bir şekilde büyüme kat edeceğini dile getirdikten sonra pandemi süreçlerinde verilen kredilerde 4 milyar TL borcun ertelendiğini dile getirdi.

6 ay faizsiz…

Denizbank tarafından verilen kredi için yapılan açıklama sırasında; ‘’ üretici vatandaşların faaliyetlerine ara vermeden devam edebilmeleri için tam 6 ay boyunca faizsiz olarak kredi verilecek. Üretici kart ile beraber yüzde 25 ciro artışları ile beraber desteklerimize devam ediyoruz. ‘’ şeklinde dile getirdi.

Yatırımlarımızı arttırdık…

2020 yılında tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde zorlu günleri geride bırakmak için mücadele verdi. Bu kriz süreçlerinde her zaman müşterilerimizin karşılarına farklı fırsatlar çıkardık derken bir yandan da yıllar içerisinde gerçekleşmesini beklediğimiz dijital dönüşüm kapsamında küresel olarak meydana gelen salgından dolayı birkaç aylık süreç içerisinde tecrübe ettik ifadelerine yer verdi.

2020 yılı içerisinde dijital alanlarda meydana gelen zorunluluk yılı olarak tarihe geçeceğine olan inancımız ile bizler de önceliğimizi her zaman müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet vermek için belirledik ve asıl yatırımları bu alana yaptık sözlerini ekledi.

Mevsimsel bir şekilde çalışma hayatına devam eden ve pandemi süreçlerinde bir hayli etkilenen sektörlere kredi fırsatları sunarak 2020 yılı nisan ve ağustos ayları arasında turizm kredilerine yüzde 42 oranında yapılandırma ile sonuçlandırıldığı açıklandı. Salgın dönemlerinde sadece kredi fırsatları sunarak değil mevcut olan kredileri de ileri tarihlere ödemeleri ilerleterek dükkanlarını açamayan vatandaşlar için KOBİ ve çiftçilerin yanlarında yer alındı.

Üretici kartın faydaları neler?

Üretici kart son bir yıllık süreç içerisinde sadece bir kere ödenecek olmasından dolayı oldukça avantajlı bir kart. Ödeme vadesi de üreticilerin üretim yaptıkları tarımsal ürün dengelerine göre yani hasat zamanlarına göre belirlenebiliyor. Anlaşmalı olan üretici kart ile alış veriş yapan bazı üreticiler için 6 ay faizsiz olarak kampanya sunuluyor. Şube ve ATM ile anlık olarak nakit kullanabilirken anlaşmalı iş yerlerinde de kullanılabiliyor.

Kartlara ödemeleri vatandaşlar istedikleri gibi yapabilirken anlık nakit ihtiyacı olma durumlarında kredi çekebilecekler. Bunun için URETİCİ yazdıktan sonra bir tab boşluk TC kimlik numarası bir tab boşluk ve ikamet edilen ilin plana kodunu yazarak 3280 numarasına kısa mesaj göndermek yeterli olacak.

Kaynak : Nutuk.com.tr

Üretici kart başvuruları nasıl yapılacak?

Üretici kart birçok avantajı beraberinde getirirken onlarca vatandaş tarafından başvurularının nasıl yapılacağı da merak ediliyor. Üretici kart başvurusu yapmak için URETİCİ yazdıktan sonra bir tab boşluk TC kimlik numarası bir tab boşluk ve ikamet edilen ilin plana kodunu yazarak 3280 numarasına kısa mesaj göndermek yeterli olacak.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’