Kamu bankaları faiz oranlarını güncelledi! Borcunuz ya da bankada paranız varsa dikkat…

Milyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendiren haberler gelmeye devam ediyor. Yaşanan bu zorlu günlerde artan kredi faiz oranlarının ardından belirli bankalar yeniden kredi faiz oranlarını düşürdü. SGK ve bankalar arasında protokol imzasının ardından vatandaşlar düşük faiz oranları ile kredi fırsatları alabilecekler.

Kamu bankaları faiz oranlarını güncelledi! Borcunuz ya da bankada paranız varsa dikkat…
Kamu bankaları faiz oranlarını güncelledi! Borcunuz ya da bankada paranız varsa dikkat… admin

Bu zorlu günlerde emekli vatandaşların bir nebze de olsa rahat etmesi içinVakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank arasında imzalanan protokol ile beraber milyonlarca emekli rahat bir nefes alacak.

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank gibi kamu bankalarından gelen flaş karar ile beraber güzel haberler de peş peşe gelmeye hız kesmeden devam ediyor. Düşük faiz oranları ile gelen kredi fırsatları binlerce esnaf ve sanatkar emekliliği sırasında kamu bankaları ve SGK tarafından imzalanan iş birliğine değerlendirmelerde bulunuldu.

Esnaflara verilen düşük faizli kredi ile vatandaşların emekli olması için gelen fırsatın sevindirici bir haber olduğunun müjdesini Palandöken verdi. Bu konuşması sırasında; ‘’ geçmiş süreçlerde prim borcu olan vatandaşların yapılandırarak emekli oldukları bilinen bir gerçek. En çok da vatandaşların korona virüs süreçlerinde ne kadar zorlu süreçlerden geçtikleri de göz ardı edilmemesi gerekiyor. TESK bu zorlu süreçlerde taleplerin dikkate alınması ile beraber protokolün yeniden düzenlenmesi ve hayata geçirilmesi konusunda etkin oldu. Bu konuda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletmek isterim. ‘’ sözlerine yer verdi.

Protokol ile emeklilik…

Gelen protokol ile beraber vatandaşlar SGK ve Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank ile imzalanması sayesinde düşük faiz oranları ile kredi alabilecekler. Bu sayede ne kadar prim borcu varsa ödeyerek kapatabilecek ve zorlu günlerde emekli olma fırsatları elde edilecek. Binlerce emekli olmak için gün sayan ve can atan esnaf ile sanatkarları yakından ilgilendiren bu haber için değerlendirmeler de hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Bu ödemeleri 1 Şubat tarihine kadar yapan ve emekli olabilir yazısı alması ile beraber emeklilik işlemlerini başlatabilecekler. Bu durum ise sadece Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank bankaları ile geçerli olan bir süreç olacak.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
2021 Survivor Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimler var?
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’
Acun Ilıcalı’ya gönderme! ‘’ Benim şefim seninkinden daha iyi’’