Hatice'den sonra Meryem'de kalçasını açarak poz verdi!

Hatice'den sonra Meryem'de kalçasını açarak poz verdi!

Şarkıcı Hatice'nin çıktığı defilede kalçasını açmasının ardından benzer bir olay da Meryem Uzerli'den geldi. Cannes Film Festivali'ne katılan güzel oyuncu transparan elbisesiyle etkinliğe damga vurdu.

Kelebek - 2019-05-15 14:01:38

71. Cannes Film Festivali kapsamında dün Chopard Gentleman's Evening etkinliği yapıldı. Fransa'nın Cannes şehrinde bulunan Hotel Martinez'de düzenlenen geceye pek çok ünlü isim katıldı. Geceye transparan elbisesiyle katılan Meryem Uzerli ise tüm dikkatleri üzerine çekti.

TRANSPARAN ELBİSE GİYDİ

Daha önce de Cannes Film Festivali'ne giden Uzerli, bu yıl da etkinliğe katılan isimler arasında yer aldı. Ünlü oyuncu, bu yıl transparan bir elbise giymeyi tercih etti. Cesur kıyafetiyle çektirdiği pozları Instagram hesabından paylaşınca kısa sürede en çok konuşulan olayların başında geldi.

HATİCE'YE BENZETİLDİ

Oyuncunun transparan kıyafetinde kalçasını gösterdiği poz ise şarkıcı Hatice'nin bir defilede kalçasını gösterilmesine benzetildi.

TAKİPÇİLERİ YORUM YAĞDIRDI

Meryem Uzerli'nin fotoğrafını gören takipçileri ise ikiye bölündü. Bir kısım Uzerli'nin kıyafetini çok beğenirken bir kısım da "Bunu sizden beklemezdim" yorumunu yaptı.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Elektronik Sigara Fiyat